Το ESDA LAB στο 10ο Forum Υγείας με εκδήλωση για το Plan-V

Το Εργαστήριο Σχεδιασμού Ενσωματωμένων Συστημάτων και Εφαρμογών (ESDALAB) του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συμμετέχει στο 10ο Forum Υγείας 2022, που συνδιοργανώνεται, στις 1 – 3 Οκτωβρίου, από τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και άλλους σημαντικούς φορείς της περιοχής.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, η μεταδιδακτορική ερευνήτρια του ESDA LAB Dr. Eng. Εύη Φαλιάγκα, θα εκπροσωπήσει το Εργαστήριο στο Forum Υγείας, σε ειδικό sessioμε θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις στην υποβοηθούμενη θεραπευτική παρέμβαση – Η προσέγγιση του έργου “Πλατφόρμα Λογοθεραπείας με Εικονικό Βοηθό” (Plan-V.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Esda Lab ως τεχνικού συντονιστή του έργου Plan-V, η Δρ. Ευανθία Φαλιάγκα, θα συμμετάσχει, μεταξύ άλλων εταίρων του έργου, στο υβριδικό session που θα πραγματοποιηθεί στις 3/10 μεταξύ 19:30 – 21:30. Η ομιλία της έχει θέμα «Ενσωμάτωση πλατφορμών λογοθεραπείας σε περιβάλλοντα υποβοηθούμενης διαβίωσης στο σπίτι»

Την εκδήλωση συντονίζει ο MSc. Eng Χρήστος Παναγιώτου, ερευνητής του Εργαστηρίου και εκ των συνιδρυτών της Pikei Technologies, που, επίσης, συμμετέχει ως τεχνικός εταίρος στο έργο Plan-V.

Η παρακολούθηση γίνεται τόσο δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40), όσο και διαδικτυακά εδώ.

Για την πρόσκληση στην εκδήλωση, πατήστε εδώ

 

ESDA